jiri moos v podcastu na vlně podnikání

v Novinky

Inspirum Technologies v podcastu Na vlně podnikání

Ačkoliv jsou podcasty u nás stále ještě novým a nepříliš rozšířeným médiem, pomalu se dostávají do povědomí široké veřejnosti a nabývají na popularitě. A důvod je zřejmý. Kdy jindy máte možnost poslouchat přední odborníky z různých oborů. A to na cestě do práce, při úklidu domácnosti nebo procházce se psem.

I my jsme se rozhodli jít s trendem a stali se součástí podcastu Na vlně podnikání. Tam si Dan Tržil pozval Jirku Moose, CEO společnosti Inspirum Technologies.

Na vlně podnikání je podcast, ve kterém úspěšní čeští podnikatelé, freelanceři a manažeri sdílí své podnikatelské znalosti, zkušenosti a motivace. Ty pak mohou pomoci nám posluchačům tyto cenné rady implementovat do svého profesního a osobního života.

V tomto díle Jiří Moos mluví o tom, jak se liší e-shopy na míru od klasického krabicového řešení,co je to headless e-commerce, nebo kdy raději odmítnout zakázku a doporučit jinou společnost.

Epizodu si můžete poslechnout buď zde, v aplikaci Podcasty od Applu, nebo na Spotify.

93: Jiří Moos (Inspirum Technologies) – Jak se staví e-shop na míru

Jiří Moos po studiu ČVUT se svými spolužáky založil společnost Inspirum Technologies, která se zaměřuje na tvorbu e-shopů na míru, a také InspiPay, který se zabývá optimalizací platebních metod. V dnešním díle podcastu Na vlně podnikání vysvětlí, jak se mu daří lákat nové programátory, jak chytře implementuje požadavky zákazníků do své stálé nabídky a na kolik vlastně nový e-shop vyjde.

Napište komentář

Komentář